AHCC 500 mg-1000mg

 

 

De meest krachtige en alom erkende stimulans voor het immuunsysteem.

 

 

Immuunsysteem

 

Dosering

Om gezond te blijven en ziektes te voorkomen, neemt u 2 plantaardige capsules per dag. Om te voorkomen dat een kanker terugkeert, neemt u 6 capsules per dag. Gebruik ter ondersteuning bij kanker, of ter vermindering van bijwerkingen van traditionele therapieŽn 6 tot 12 plantaardige capsules per dag.

 

 

 

§ Active Hexose Correlated Compound (AHCC) is in Japan het meest gebruikte supplement voor de stimulering van het immuunsysteem. Wij denken dat dit middel wereldwijd de meeste erkenning geniet op dit terrein. Al meer dan 15 jaar wordt AHCC door honderdduizenden mensen gebruikt. AHCC is onderzocht via in vitro studies, onderzoeken bij dieren, via klinische studies van meer dan 30 universiteiten en onderzoeksinstituten, en in meer dan 700 ziekenhuizen in Japan en elders in de wereld.

§ AHCC is een gepatenteerd extract van de schimmelsoort basidiomycota. De hybride paddestoel wordt gekweekt in een laboratorium volgens de GMP-kwaliteitseisen en de ISO 9002 en HACCP-norm. De paddestoel bevat een veelheid aan actieve elementen. Sommige ervan stammen af van alpha- en bŤta-amylose, stoffen die niet te vinden zijn in de traditionele medicinale paddestoelen. AHCC wordt eveneens via enzymen bewerkt, zodat het moleculaire gewicht wordt verminderd tot 5000 Daltons. Hierdoor verbetert de absorptie bij orale inname.

§ In een gezond lichaam is het immuunsysteem in staat om zelf de kankercellen te elimineren. Wanneer het immuunsysteem verzwakt is, zullen de kankercellen echter gaan groeien, en scheiden ze stoffen af die het immuunsysteem onderdrukken. Ook de conventionele therapieŽn (chemo- en bestralingstherapie), verzwakken het immuunsysteem. AHCC herstelt het immuunsysteem, zelfs in deze zware omstandigheden.

§ 15 jaar onderzoek naar AHCC toont aan dat:


> AHCC de reactie van het immuunsysteem verbetert door verschillende mechanismen: stimuleert de proliferatie van macrofagen en Natural Killer Cells, waarvan de meetbare activiteit met meer dan 300 % toeneemt. stimuleert de productie van heilzame cytokines, waaronder de tumor necrosis factor (TNF-alpha), het gamma-interferon en de interleukines 1, 2 en 12. remt bepaalde cytokines die het immuunsysteem onderdrukken en verbetert het evenwicht tussen Th1- en Th2-cellen;
> AHCC versterkt de werking van traditionele behandelmethodes van kanker, en vermindert de bijwerkingen (misselijkheid, haaruitval, vermoeidheid, gebrek aan eetlust, levertoxiciteit, veranderingen in bloedsamenstelling);
> AHCC heeft een directe antitumorale werking die ertoe kan leiden dat de tumoren minder snel groeien of zelfs geleidelijk verdwijnen.
> AHCC kan uitzaaiingen van kanker remmen en de frequentie waarin ze terugkomen verminderen. Zo kan de levensverwachting van de patiŽnt verlengd worden.
> AHCC verbetert kwaliteit van leven (lichamelijke functies en prestaties, psychologisch welzijn en sociale interactie) van patiŽnten met verschillende pathologische aandoeningen, waaronder chronische en ongeneeslijke ziekten waarbij het immuunsysteem een rol speelt.
> AHCC verbetert de symptomen van verschillende leverziekten, zoals virale hepatitis, hepatitis C (vermindering van de virale lading met 85 % in 3 maanden) en fulminante hepatitis. AHCC voorkomt dat een hepatitis overgaat in een levercirrose. Het verbetert in algemene zin de ontgifting door de lever.
> AHCC vermindert het bloedsuikergehalte bij diabetici en normaliseert de waarden van hun hemoglobineglycaat, waarmee het complicaties van suikerziekte helpt voorkomen.
> AHCC heeft ontstekingsremmende werking, die aangetoond is bij verschillende ziekten, zoals reumatoÔde artritis. Het middel helpt bij de bestrijding van de groei van de Candida albicans (studie bij dieren). Het verbetert de immunologische waarden en de kwaliteit van leven van HIV-patiŽnten.
> AHCC heeft geen bijwerkingen en een zeer lage toxiciteit.