Homeopathische middelen en cvs

 

http://www.mensaert.com/homeopat.htm

 

Chronisch Vermoeidheids Syndroom CVS - Fybromyalgie - M.E.

Sinds 1995 heeft het kabinet Luc Mensaert zich toegelegd op deze moeilijk te genezen ziektebeelden.

Dit doordat we sinds een 7 tal jaren meer en meer in contact kwamen met deze ziektebeelden.

Niet alleen is er de onmacht van zowel de geneeskunde als de patiŽnt, gekoppeld aan de domheid van velen die deze 'ziekten voor luiaards' en met andere domme uitspraken nog meer gingen belasten en meer zelfs het onbegrip van vele medici over deze ziekten blootlegde. 

Na een jarenlange zoektocht naar oplossingen, zijn we mede met de komst van de Endermologie erin geslaagd een belangrijke bijdrage te leveren om zicht te krijgen op deze ziektebeelden.

Via heel wat lezingen hebben we onze therapie naar voor geschoven, en spijtig genoeg hebben we tot nu toe alleen maar de steun van onze patiŽnten gehad om te blijven geloven in de manier waarop we bezig zijn met onze mensen.

Vanuit de homeopathie weten we dat gezond zijn bestaat uit een evenwicht tussen een fysisch en psychisch lichaam.  Door deze 2 te combineren in onze benadering naar de patiŽnt toe, werken we momenteel aan een goed rendement.

Zonder pretentie dat we iedereen kunnen helpen of dat het makkelijke ziektebeelden zijn, blijven we de ingeslagen weg bewandelen op een eenvoudige doch praktische manier en verder in alle bescheidenheid en respect dat er geen 2 patiŽnten dezelfde zijn en dat er dus ook geen stereotype behandeling is.

Inderdaad wij kunnen beschikken over een gans arsenaal van therapiŽn omdat de modaliteiten en oorzaken zo verschillend zijn.

Klierkoorts, al dan niet ondekt, kan indien nog niet goed uitgenezen, later oorzaak zijn van een van deze kwalen.

Wij blijven op deze manier verder werken omdat we heel wat mooie resultaten bereikt hebben en omdat we ervan overtuigd zijn dat er nog een hele weg af te leggen is.

Dus geen dure woorden bij ons, geen ingewikkelde testprocedures of langdurige behandelingen met zware preparaten, maar keihard werken naar genezing toe, en wij zijn ervan overtuigd dat deze in ieder van ons aanwezig is.

Voor meer informatie: 0476/42 36 78